Logo carte NL 2018 2

Een partner aan uw zijde !

We zijn een kostbare bondgenoot voor de bescherming van uw dierbaren en uw bezittingen. In de zeer concurrentiële markt van de verzekeringen, waarin men vaak zijn weg niet terugvindt, is het heel belangrijk beroep te kunnen doen op een specialist wiens nabijheid en kennis van zaken uw waarborg zijn op een goede verzekering.

Onafhankelijke raadgevers

Door onze onafhankelijkheid staan wij ook steeds aan ùw zijde bij een schadegeval. U bent immers ons meest waardevol bezit. Een schadegeval is voor ons één van de mogelijkheden om onze meerwaarde voor u te bewijzen.Dankzij onze onafhankelijkheid, kunnen we u adviseren zonder argumenten pro de ene of de andere verzekeringsmaatschappij te moeten hanteren. Bovendien bieden we verzekeringen aan van meerdere verzekeringsmaatschappijen. We onderzoeken op de markt welke verzekeringsmaatschappij voor u een gedegen verzekering op maat heeft, rekening houdend met verschillende factoren waaronder de waarborgen, de prijs, de snelheid van de dossierafhandeling en uiteraard de aangepastheid aan de specifieke behoeften van uzelf, uw gezin of uw bedrijf.

Finepolis bemiddelt onafhankelijk met deze verzekeringsmaatschappijen:

Verzekeringen Niet-Leven: AEDES, AXA Belgium, AG Insurance, AGRIVER, Allianz, Allianz Global Assistance, ARAG, ASSUDIS, Baloise, BFAO, DAS, DKV, Euromex, Europ Assistance, IBIS Insurance, NN Insurance, OPTIMCO, VIVIUM

Verzekeringen Leven: AG Insurance, Allianz, AXA Belgium, Baloise, BNP Paribas Cardif, DELA, NN Insurance, VIVIUM

 

Maak kennis met onze extra dienstverleningen:

Onafhankelijk Hypotheekmakelaar

Onafhankelijk financieel advies voor een krediet is en blijft vakmanschap. In een meer en meer complexe financiële wereld adviseren wij u met een advies op maat. U kan bij ons terecht voor hypothecaire kredieten en investeringskredieten.

Bankonafhankelijke factoring (Agentschap Commercial Finance Group)

Wij laten u als ondernemer financieel gezond groeien. Binnen de 24u geeft CFG u een antwoord en binnen de 48u beschikt u reeds over uw gelden. Debiteurenopvolging, prospectenanalyse en werkingskapitaal zijn uw extra profits.

Leasing en Renting

Wij bieden soepele oplossingen op maat aan voor bijna alle roerende goederen voor beroepsdoeleinden, bv. personenwagens, bestelwagens en vrachtwagens maar ook bedrijfsapparatuur, kasregisters, landbouwvoertuigen of winkelinrichtingen.

 

Makkelijk te bereiken

We zijn makkelijk bereikbaar via telefoon op het centrale nummer +32 470 24 76 36 en via e-mail op het adres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onze helpdesk of onze medewerkers helpen u graag verder. Houd er rekening mee dat uw makelaar op afspraak werkt en u asap terug contacteert.

Via deze website kan u ons ook snel en eenvoudig een vraag stelleneen offerte vragen of een schade aangeven.

 

U kan steeds terecht op afspraak in ons bijkantoor te Pelt

Oude Markt 18/1

3900 Pelt

Kantooruren: enkel op afspraak

Advies, service en behartiging van uw belangen

Wij zijn uw persoonlijke brug met diverse verzekerings-
maatschappijen. In alle onafhankelijkheid begeleiden en adviseren wij u in het vinden van een oplossing op maat. We treden op als ùw belangenverdediger, zeker in geval van schade maar ook in alle andere gevallen die een invloed hebben op uw verzekerings-
situatie. Bekijk ons gerust als uw uniek aanspreekpunt voor het geheel van uw verzekeringen.

Specialist in ùw verzekeringen

Verzekeringen zijn een complexe materie. Zonder gedegen kennis van zaken is het haast onmogelijk om een goede verzekerings-
oplossing op maat te vinden. Als specialist terzake, kunnen we u optimaal begeleiden in de zoektocht naar oplossingen in alle domeinen, zowel in de privésfeer als in het professionele leven. ‘Maatwerk en expertise’ is de rode draad in ons werk. Wij zijn specialist in ùw verzekeringen !